TREND

De voordelen op een rij

De TREND software heeft A-Result ontwikkeld om het stuurmodel “De Barometer” toepasbaar te maken in de praktijk.

Automatisch inlezen en altijd up-to-date

Eenvoudige communicatie met rood, oranje en groen

Beschikbaar op PC, tablet en telefoon

Strategie in praktische indicatoren

Lees meer

De cijfers die gebruikt worden voor TREND worden automatisch uit de bronsystemen ingelezen. Hierdoor hoeft niemand extra werk te verrichten en komen de cijfers altijd overeen.

Lees meer

De indicatoren geven aan of een proces binnen de norm verloopt (groen), aandacht behoeft (oranje) of buiten de norm valt (rood). In een aantal gevallen wordt de norm bepaald door de overheid, in andere gevallen bepaal je als organisatie wat toelaatbaar is. 

Lees meer

TREND is te raadplegen op vrijwel ieder apparaat. Start je iedere ochtend graag op met de actuele stand van zaken dan open je TREND op je desktop. Loop je liever door het pand en bespreek je de resultaten direct met de verantwoordelijken. dan gebruik je je telefoon of tablet.

Lees meer

Aan strategische doelen liggen praktische indicatoren ten grondslag. Staan alle praktische indicatoren op groen? Dan zal het strategische doel ook op groen staan. Staat er een strategisch doel op rood? Dan klik je eenvoudig naar de diepere lagen om direct te zien welke praktische indicator dit veroorzaakt.